Teamet

Verkställande direktörer

Johan van Slageren

Johan van Slageren

Johan äter, andas, lever Stretta. Hans entusiasm och stora kärlek till musik driver företaget framåt. Med sina många talanger och sin yrkesutbildning som dirigent kan han komma med inspirerande idéer och framgångsrik verkställa dem. Hans esprit leder hela teamet till en stark och kärleksfull enhet. När han har tid över gillar han att spela jazz med sin combo, eller komponera för olika ensembler.

Udo Wessiepe

Udo Wessiepe

Multibegåvade Udo arbetar med mycket energi och passion för strukturen hos Stretta. Det finns inget område som han inte utvecklar med sin kunskap. Med Stretta har han som utbildad dirigenten hittat en uppgift som motsvarar hans stora lust att leda nya saker till framgång. Udo bor med sin familj nära München och älskar de närliggande bergen - på sommaren gillar han klättring eller mountainbike, på vintern hittar man honom i skidbackarna.

Kundtjänst

Anna Kneißl

Anna Kneißl

Musikvetare och musikpedagog Anna Kneißl har arbetat för Stretta Music sedan 2013. Hon spelar piano och blockflöjt. Anna hanterar entusiastiskt alla våra kunders önskemål - ju ovanligare förfrågningar, desto bättre!

Benjamin Knopp-Kramer

Benjamin Knopp-Kramer

Fenja Schmidt

Fenja Schmidt

Franziska Ehrl

Franziska Ehrl

Franzi har skapat musik sedan fem års ålder – hon spelar piano, flöjt och altsaxofon. Under sina musikvetenskap- och musikpedagogikstudier har hon vidareutvecklat sitt intresse. Men körsång ligger henne särskilt nära om hjärtat eftersom det förenar människor genom rösten. På Stretta är hon glad att kunna ha kontakt med alla våra kunder för att bäst uppfylla deras behov.

Juliane Klauß

Juliane Klauß

Marvin Weihs

Marvin Weihs

Sonja Taubert

Sonja Taubert

Musikförsäljaren har hittat tillbaka till musikbranschen med Stretta. Hon har ett intensivt arbete och kontinuerlig telefonkontakt med kunderna. Hon spelar själv gärna piano och klarinett - inspirerad av de soliga vidderna i södra Frankrike, hennes andra hemland.

Tohru Iguchi

Tohru Iguchi

Redactionell

David Rauh

David Rauh

Davids liv upptas mycket av musik: han improviserar på piano eller gitarr, spelar i ett reggaeband - eller helt enkelt lyssnar på musik. Han spelar sällan efter noter men gillar att fördjupa sig i att läsa partitur för att förstå varje detalj i musiken. Därför är han den absolut bästa för jobbet att hjälpa redaktionsteamet i marknadsföringen av Stretta.

Eleonora Paolin

Eleonora Paolin

Florian Boberski

Florian Boberski

Franziska Reith

Franziska Reith

Irene Urrutia Martín

Irene Urrutia Martín

Jonas Kraus

Jonas Kraus

Julie Erhart

Julie Erhart

Kaled Dabboussi

Kaled Dabboussi

Kaled är ”all about the music”. Han började spela piano och trumpet i tidig ålder och sedan studerade han musikvetenskap efter gymnasiet. Under tiden utvecklade han sin kärlek till musikteori i allmänhet och den barocka basso continuo i synnerhet. Utöver det komponerar han musik. Hos Stretta gillar han arbetet med artikelredigeringen och musiknotationen mycket, där han kan använda alla sina förmågor.

Katharina Uziel

Katharina Uziel

Matthias Rauh

Matthias Rauh

Matthias är en sann Strettaveteran – han har varit en del av teamet ända sedan 2006. Den infödda Franken gillar särskilt det faktum att hans arbete ligger så nära musiken, för på fritiden spelar han sedan tidig ålder, passionerat bordtennis och piano. Hans absoluta favoritkompositör är Johann Sebastian Bach.

Stephanie Hanf

Stephanie Hanf

Stephanie är sångerska och frilandsande musiker som reser världen över. Hon är en medlem i Bayreuth Festivalkör och sjunger även i kammarkör. Utöver det och att vara trebarnsmamma, utgör hon en viktig del av Stretta-teamet för inkommande varor och frakt. Hon känner sig väldigt hemma hos oss. Framför allt ger den flexibla arbetstiden henne tillräckligt med frihet att vara där för familjen och samtidigt få tid att sjunga.

Försändelse

Alexander van Slageren

Alexander van Slageren

Christiane Escher

Christiane Escher

Christiane mag an Stretta besonders ihre lieben Arbeitskollegen und das familiäre Miteinander. Musik ist für Christiane, die leidenschaftliche Tänzerin, ein Quell der Gefühle. Ihre Freundlichkeit und Zuverlässigkeit sind eine wunderbare Basis für ihre Arbeit in unserer Versandabteilung. Aber Achtung: Sie könnte jederzeit auf ihre Boxfertigkeiten zurückgreifen!

Christine Schmitt

Christine Schmitt

Christine har älskat sitt mångsidiga arbete och sina kollegor på Stretta sedan 2013. Hon är den pyssliga i leveransteamet och gillar att förse kollegorna med hemlagade godsaker.

Helga Reifenberg

Helga Reifenberg

Josephine Lützel

Josephine Lützel

Manuela Möhring

Manuela Möhring

Marko Basara

Marko Basara

Marlena van Slageren

Marlena van Slageren

Hon har jobbat med leveranserna på Stretta sedan 2014. Den passionerade sångaren, pianisten och gitarristen jobbar lite extra på Stretta när hon inte går i skolan. Genom att gå på en internationell skola i Wien är musikvärlden öppen för henne.

Mihaela Roman

Mihaela Roman

Hon älskar allt som har med musik att göra. Hon spelar inte bara gitarr och sjunger, utan är utbildad inredningsarkitekt och förvandlar också gamla instrument till lampor eller annan inredning. Arbetet med inkommande varor och leverans på Stretta är därför en perfekt matchning för Mihaela.

Nadine Soppa

Nadine Soppa

Nedeljko Banjanin

Nedeljko Banjanin

Rosy Bausewein

Rosy Bausewein

Med hjälp av Rosy går allt som på rälls. Hon är en allt-i-allo som inte bara gillar att förse sina kollegor med kaffe och hembakat, utan hon packar även alla kunders önskningar fullt med energi och kärlek. Hon spelar även piano, är träningsinstruktör, älskar att baka och laga mat och att ta hand om sina tre barn.

Utveckling

Markus Zok

Markus Zok

Michael Langer

Michael Langer

Robin Schulte-Uentrop

Robin Schulte-Uentrop

Han kom till oss för fyra år sedan som en extra matematikhjälp för familjens barn och stannade som programutvecklare. Så här kan det ibland bli när du dyker upp ung och begåvad på Stretta. Robin tycker om att utveckla sina idéer och se dem snabbt implementeras. På Stretta har han möjlighet att arbeta kreativt och resultatorienterat. Men hans stora kärlek är musik: han älskar att spela piano och sjunger i en kör.

Stefan Wirsing

Stefan Wirsing

Stefan har en bred musiksmak – han sjunger I ett rockband och under sina musikvetenskapliga studier upptäckte han sin entusiasm för klassisk musik. Idag ger han Strettas kunder råd i alla deras kundtjänstfrågor. I sitt arbete uppskattar den passionerade kampsportaren särskilt de korta avstånden till arbetet och de trevliga kollegorna.

Steffen Klikar

Steffen Klikar

Bokföring & sekretariat

Anna Miebach

Anna Miebach

Denise Hausner

Denise Hausner

Iris Strauß

Iris Strauß

Den sportiga Iris kom till Stretta genom ett lyckligt sammanträffande. Med mycket energi och alltid på gott humör tar hon hand om allt som har med bokföring att göra. Hon brukade sjunga mycket skickligt med sina nu vuxna barn och gillar nu att lyssna på mjuk popmusik.

Nadine Oeckler

Nadine Oeckler

Nadine har utbildat sig som revisorsassistent och hjälper Stretta med sin omfattande kunskap om balansräkning. Stretta är måna om att se till att Nadine kan förena sitt jobb med sin familj och sina tre små döttrar - för detta och på grund av den mycket goda stämningen i teamet älskar hon Stretta Music.

Mer

Regina Miller
Rengöring

Regina Miller

Roland Wolz
Förare

Roland Wolz

Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2023 Stretta Music. Beställ och köp noter online.

Din specialist för alla sorters musiknoter. Onlinebutik för noter och play along för nedladdning, böcker, notställ, notställslampor, tillbehör.

Det finns en separat Stretta-webbplats för landet Internationellt (över hela världen). Om din beställning ska levereras till detta land kan du byta så att leveranstider och fraktvillkor visas korrekt. Din varukorg och ditt kundkonto förblir oförändrade.

sv-combyta till Stretta Music Internationellt (över hela världen)sv-sestanna på Stretta Music Sverige