Betalning och frakt

Fraktvillkor

Varorna levereras till alla länder i urvalslistan. Om du väljer ett land visas tillämpliga fraktkostnader. Dessutom anges leveranstiderna för detta land för artiklarna och priserna uppdateras vid behov - dessa baseras på tillämpliga skatter och tullar och tar hänsyn till lokala prisfastställande krav:

Leveransen sker med post eller DHL – snabbt, pålitligt och klimatneutralt.

Det finns inga fraktkostnader för nedladdningsbara produkter (digitalt innehåll som inte levereras på en fysisk databärare).

Leveranstider

De exakta leveranstiderna finns synligt i samband med respektive artikel. Om du har beställt varor med olika leveranstider skickar vi varorna i en samlad sändning, såvida vi inte har gjort ett annat avtal med dig. I detta fall bestäms leveranstiden av artikeln med den längsta leveranstiden som du har beställt. Du kan ladda ner nedladdningsartiklar direkt efter att du har slutfört din beställning.

Betalningsmetoder

SEPA-autogiro

När du betalar med SEPA-direktdebitering eller med SEPA-firmadirektdebitering bemyndigar du oss att samla in fakturabeloppet från det angivna kontot genom att utfärda ett motsvarande SEPA-mandat. Du kommer att få en förhandsanmälan minst fem dagar före dagen för direktdebitering. Observera att du är skyldig att se till att du har tillräckligt med pengar på ditt konto på det meddelade datumet. SEPA-autogiro är endast möjligt för kunder med hemvist eller huvudkontor i Tyskland.

Faktura

Vi levererar till kunder i Tyskland och vissa grannländer mot öppen faktura. Kontakta oss om du vill få en faktura och detta alternativ inte visas. Fakturabeloppet måste betalas inom 7 dagar efter mottagandet av varorna.

Andra betalningsmetoder

Alla andra betalningsmetoder behandlas via gränssnittet hos vår betalningsleverantör Mollie. Mollie är en betaltjänstleverantör som godkänts av den nederländska centralbanken (DNB). Förutom ApplePay, PayPal, kredit- och betalkortsbetalningar erbjuds även de regionala betalningsmetoderna GiroPay, EPS, iDeal, Bancontact och Klarna Sofort, beroende på land. För alla betalningar som görs via Mollie kommer ditt konto att debiteras när kontraktet har ingåtts, om inget annat avtalats.

Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Beställ och köp noter online.

Din specialist för alla sorters musiknoter. Onlinebutik för noter och play along för nedladdning, böcker, notställ, notställslampor, tillbehör.

Det finns en separat Stretta-webbplats för landet Över hela världen. Om din beställning ska levereras till detta land kan du byta så att leveranstider och fraktvillkor visas korrekt. Din varukorg och ditt kundkonto förblir oförändrade.

sv-netbyta till Stretta Music Över hela världensv-sestanna på Stretta Music Sverige