+49 9306 98522-0 info@stretta-music.comsv-se 0

Betalning och frakt

Fraktvillkor

Varorna levereras till alla länder i urvalslistan. Om du väljer ett land visas tillämpliga fraktkostnader. Dessutom anges leveranstiderna för detta land för artiklarna och priserna uppdateras vid behov - dessa baseras på tillämpliga skatter och tullar och tar hänsyn till lokala prisfastställande krav:

Leveranstider

De exakta leveranstiderna finns synligt i samband med respektive artikel. Om du har beställt varor med olika leveranstider skickar vi varorna i en samlad sändning, såvida vi inte har gjort ett annat avtal med dig. I detta fall bestäms leveranstiden av artikeln med den längsta leveranstiden som du har beställt. Du kan ladda ner nedladdningsartiklar direkt efter att du har slutfört din beställning.

Betalningsmetoder

SEPA-autogiro

När du betalar med SEPA-direktdebitering eller med SEPA-firmadirektdebitering bemyndigar du oss att samla in fakturabeloppet från det angivna kontot genom att utfärda ett motsvarande SEPA-mandat. Du kommer att få en förhandsanmälan minst fem dagar före dagen för direktdebitering. Observera att du är skyldig att se till att du har tillräckligt med pengar på ditt konto på det meddelade datumet. SEPA-autogiro är endast möjligt för kunder med hemvist eller huvudkontor i Tyskland.

Kreditkort

Betalning med kreditkort behandlas av betaltjänstleverantören PayPal. Du behöver inte ett PayPal-konto för att använda denna betalningsmetod. Ditt kreditkort debiteras när du skickar din beställning.

PayPal

Ditt PayPal-konto debiteras vanligtvis när du skickar din beställning. Trots detta kan PayPal också komma överens om olika regler med dig.

AmazonPay

Om du har ett Amazon-kundkonto kan du använda den här betalningsmetoden. Fakturabeloppet reserveras initialt och avgiften dras först när varorna skickas.

Faktura

Vi levererar till kunder i Tyskland och vissa grannländer mot öppen faktura. Kontakta oss om du vill få en faktura och detta alternativ inte visas. Fakturabeloppet måste betalas inom 7 dagar efter mottagandet av varorna.

© 2004–2021 Stretta Music. Beställ och köp noter online.

Din specialist för alla sorters musiknoter. Onlinebutik för noter och play along för nedladdning, böcker, notställ, notställslampor, tillbehör.